HEALING

ACCESS BARS®

“Wat als vandaag het begin van iets anders zou zijn? Wat als je je weer een een stuk blijer, vrijer en relaxter kan voelen? Wat als je weer steeds meer vertrouwen krijgt in jezelf?”

De Bars zijn 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading, van alle gedachten, ideeën, gevoelens, emoties, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen. Door deze specifieke punten licht aan te raken, zal de spanning in deze Bar worden ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Elke Bar komt overeen met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld”-Bar. De andere Bars zijn onder andere: bewustzijn, communicatie, controle, creativiteit, genezing, het lichaam, seksualiteit, plezier, verdriet etc.  Je leert te leven zonder een teveel aan stress, hoe je zelf de dingen kunt veranderen die je wenst en hoe je je eigen keuzes maakt. Voor de één voelt het als een heerlijke massage en voor de ander als een levensveranderende ervaring. Dit laatste kan al na één behandeling bereikt worden of na meerdere sessies.

Kosten voor ± 70 min. €77,-.

Boek jouw Access Bars behandeling direct

Een Access Bars behandeling is geschikt voor jou wanneer je te maken hebt met stress, piekeren, slecht slapen, algeheel lusteloos gevoel, vermoeidheid of het gevoel hebben constant ‘aan’ te moeten staan.

Deze mooie techniek zorgt ervoor dat je steeds minder oordeelt over jezelf en anderen. Access Bars® zorgt ervoor dat dit van binnenuit wordt opgelost. Je zal je weer veel vrijer, blijer en relaxter gaan voelen.

Een ander mooi aspect aan een Access Bars behandeling is dat de aanraking heel licht is, maar toch erg doeltreffend. Wanneer je dus moeite hebt dat mensen je aanraken, kan dit toch een prettige behandeling voor je zijn. 

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we kort waar je mee zit en waar je tegenaan loopt.

KRISTAL HEALING + COACHING

In samenwerking met edelstenen en een coachingsgesprek help ik jouw met het vinden van antwoorden op je vragen. Een intuïtieve behandeling voor ontspanning en geestelijke gemoedsrust.

Tijdens de combinatie Kristal Healing / Coaching ga ik samen met jou op zoek naar de innerlijke oorzaak van een vooraf besproken probleem.

Vooraf aan de healing hebben we een kort gesprek waarin jij jouw probleem formuleert. Gedurende de healing zal ik je vragen stellen over de zaken die ik voel/binnen krijg. Zo kunnen we dieper op de vraag ingaan.

Ook hier werk ik met geactiveerde kristallen die ik voorafgaand aan de behandeling uittest.  Ik ga altijd uit van de rozenkwartslegging op alle chakra’s en indien nodig leg ik er nog andere kristallen bij of vervang een rozenkwarts voor een ander kristal.

Na afloop hebben we nog een kort gesprek over de meest relevante zaken en zal ik jou een aantal adviezen en opdrachten mailen waarmee je aan de slag mag gaan om weer beter in balans te komen en je bewust te worden van wat er speelt. Tevens krijg je een korte samenvatting van de belangrijkste punten die er tijdens de kristal healing naar voren kwamen.

Kosten voor 90 min.  €88,-

KRISTAL HEALING

Ontdek de kracht van kristallen tijdens een ontspannende healing. De stenen bezitten een oer energie die ons geweldig ondersteunen. Voel je opgeladen en in balans. 

Tijdens een kristal healing werk ik met universele levensenergie die wordt doorgeven via mijn handen, hart en ogen en geactiveerde kristallen die ik van te voren uittest. Ik ga altijd uit van de rozenkwartslegging op alle chakra’s en indien nodig leg ik er nog andere kristallen bij of vervang een rozenkwarts voor een ander kristal. Deze behandeling is vooral gericht op het tot rust komen van het lijf zodat je je weer beter kunt ontspannen.

Vooraf zetten we samen een intentie en vanuit deze intentie voel ik in welke kristallen ik tijdens deze sessie ga gebruiken. Blokkades in de energiebanen van het lichaam zullen worden opgespoord, geactiveerd en weggehaald. Jouw zelfgenezend vermogen zal in gang worden gezet, zodat de balans in het lichaam weer wordt hersteld.

Gedurende deze behandeling zal er niet gepraat worden. Achteraf is er de mogelijkheid om jouw ervaringen met mij te delen.

Kosten voor 70 min. € 77,-

KRISTAL HEALING OP AFSTAND

Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn praktijk te komen? Ervaar een kristal healing op afstand. Krachtig, effectief en lekker bij je thuis of een andere plek waar jij je fijn en veilig voelt!

Voor deze healing is het niet nodig om naar de praktijk te komen. Je mailt mij een vraag of probleem en op afstand zal ik dan de healing uitvoeren.

Ik tune me in op je vraag/probleem en jouw energie en visualiseer jouw lichaam op mijn behandeltafel. Daarna start ik met het geven van de healing in combinatie met de rozenkwarts en andere geactiveerde kristallen welke ik intuïtief uitzoek voordat ik met de healing begin.
Er kan hiervoor een tijdstip worden afgesproken maar dat is niet persé nodig. Je kan deze healing ontvangen wanneer je er tijd voor hebt. Het is wel belangrijk dat dit op dezelfde dag als de healing gebeurt. De duur van de healing is maximaal 1 uur. De uitwerking met mijn bevindingen en adviezen zal ik binnen 5 werkdagen aan je mailen.

Kosten per behandeling €66,- 

Testimonials

Ik ontving voor het eerst een hypnose sessie. Ik had er geen beeld bij en vond het wel spannend. Het was een online sessie bij Maartje. En het
ging als een trein en ik werd meegenomen door haar krachtige stem en de informatie. Heel helder en duidelijk, je kon er niet omheen. Ik voelde me veilig en vertrouwde erop dat datgene getransformeerd mocht worden wat ik aan kon. Na de sessie merkte ik dat er het een en ander in gang was gezet. Het thema dat ik had ingebracht, zat ook in de verbinding met mijn voorouders. Ik voelde dat dit meer op de achtergrond kwam. Ik kon de volgende dag niet meer bij de angst wat hieraan verbonden was. Het is nog steeds aan het na sudderen en aan het uitwerken, in stapjes en steeds meer loslaten. Grace

Review hypno sessie

“De hand-massage, met de kristallen is een echte aanrader. Ontspannende massage, waarbij de aandacht voor de handen centraal staat. Niet alleen de handen voelen na de massage heerlijk ontspannen aan, maar ook ikzwelf ben helemaal zen. Deze massage wordt door Maartje professioneel, in een fijne, warme ruimte gegeven met op de achtergrond een sfeervol muziekje“

Review hand massage

"Met een warm gevoel kijk ik terug op de hypnose hechtingssessie die ik heb mogen ontvangen van Maartje. Haar rustige, aangename stem en haar
natuurlijke leiding zorgen ervoor dat je haar in vertrouwen kunt volgen.

Het effect naar mijn dochter toe is erg mooi om te ervaren. Ik gun iedereen dit fijne traject bij Maartje. M."

Review hechtinssessie moeder – kind

"Ik zou Maartje aanbevelen, haar echtheid en oprechtheid geven mij vertrouwen in haar zuiverheid. En daarmee geeft ze eigenlijk ook veel vertrouwen in jezelf. Ze vertrouwt op jouw eigen wijsheid en kundigheid. En dat is toch waar de antwoorden vandaan komen. En dat met haar liefdevolle en passievolle begeleiding. Ik heb een hypnose sessie morgen ervaren die me datgene gaf wat nodig was en ze gaf me de ruimte en het vertrouwen daar op mijn manier mee verder te gaan en dat was wat ik op dat moment nodig had. Dankjewel Maartje."
Chantal

Review hypno sessie

Via onderstaand contactformulier kan je alle vragen stellen over de behandelingen en een afspraak maken.

Contact

Praktijk MOON-STONE
Maartje Weideman
Schulenburg 54
4356 GT Oostkapelle


T. 06 42 24 55 69 

E. info@praktijkmoonstone.nl

KvK 75276186
BTW NL001770495B02

Algemene voorwaarden

Privacy policy