HYPNOCOACHING

Hypnotherapie

Ben jij er klaar voor om weer die persoon met veel (zelf)vertrouwen te zijn? Het leven weer aan te gaan en er vooral van genieten? Klim dan in mijn stoel, live of online, en dan gaan we hier samen voor zorgen!

Hypnotherapie helpt je bij mentale problemen (bijvoorbeeld het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en meer eigenwaarde), angsten en fobieën, somberheid en depressieve gevoelens.

 

“Het omzeilen van het kritisch denken om terecht te komen in het gebied van het selectief (onbewust) denken”.

Dave Elman

Hoe werkt hypnose?

Ergens in jouw leven hebben er gebeurtenissen plaatsgevonden welke ervoor gezorgd hebben dat je je nu een stuk onzekerder voelt, meer stress hebt, neerslachtige gevoelens ervaart, angsten hebt of jezelf het gewoon niet waard vindt om gelukkig te zijn.

Vaak worden de zaadjes voor deze gevoelens gezaaid in de kinderjaren van 0 tot 7 jaar. Kinderen onder de 5 jaar staan namelijk enorm open voor suggesties. Dr. Bruce Lipton zegt dat kinderen van deze leeftijd dezelfde breinactiviteit vertonen als volwassenen in diepe hypnose. Dat betekent dus dat ze in wezen alles geloven wat er gesuggereerd wordt. Als jij in die periode vaak te horen krijgt dat je er niet toe doet of alles steeds fout doet, kan je bijvoorbeeld een minderwaardigheidscomplex gaan ontwikkelen.

Tijdens een hypnosesessie word je teruggebracht naar het allereerste moment waarop dit probleem ontstond. Onder hypnose leer je hoe je er op een andere manier naar kan kijken en daardoor ga je je er automatisch ook anders bij voelen. Het probleem is dan geen probleem meer, maar slechts een moment uit je leven.

Je wordt tijdens de sessie in een diepe trance staat gebracht en zo in contact gebracht met jouw slimme onbewuste. In het onbewuste ligt namelijk veel informatie over jou. Hier kan je de antwoorden vinden op jouw vragen en problemen waar je tegenaan loopt. Als je onder hypnose bent, verkeer je in een staat waarin je meer gefocust en ontspannen bent. Hierdoor sta je meer open voor de suggesties die ik jou geef. Op deze manier wordt jouw onbewuste positief beïnvloed. Waardoor de positieve verandering die jij zo graag wilt, met behulp van deze techniek, in gang kan worden gezet. En dat vaak al binnen 2 of 3 sessies.

Is hypnose gevaarlijk?

Nee, hypnose is een heel veilige manier om je problemen aan te pakken. Je blijft tijdens een hypnosesessie altijd de controle houden over wat je doet en zegt. Ook hoef je niet bang te zijn dat je in de hypnose blijft hangen. Je komt er altijd weer uit.

Hypnose is een staat waarin je je heerlijk ontspannen en relaxt voelt. Daarnaast worden er ook nog eens de problemen waar jij mee kampt opgelost. Wie wil dit nou niet?!

Wist je dat….. 95% van ons gedrag onbewust gebeurt? Eigenlijk op de automatische piloot? Met hypnose gaan we juist aan de slag met dit onbewuste deel.

Hoe ga ik te werk?

Voordat jij je aanmeldt maken we eerst even kennis via een gratis telefonisch consult. Hierin kan jij al wat vertellen over het probleem dat je ervaart en je eventuele vragen stellen.

Zeg jij ja dan stuur ik je een vragenlijst op welke je in mag vullen en weer terugzenden. Tijdens dit gesprek bepalen we dan meteen welk traject je wilt gaan volgen en heb je de keuze om de sessies online of live te volgen. Net wat jij fijner vindt.

  • Live: bij mij in de praktijk in Oostkapelle.
  • Online: in je eigen vertrouwde omgeving met een goed werkende, laptop of pc en een stabiele internetverbinding.

Daarna plannen we het traject in dat jij gaat volgen en waarin jij jouw transformatie gaat maken. Elk traject start met een intakegesprek, waarna de eerste sessie volgt.

Traject “ZelfZeker”

3 sessies  à 1,5/2 uur: €444,- (kan ook online)

Vertrouwen in jezelf is goud waard, want met deze skill kan je bergen verzetten, voel je je zeker en hou je van jezelf. Je vertrouwt weer op jou!

Hechtingssessie moeder – kind

2 sessies à 1,5/2 uur: €295,- (kan ook online)

Een fijne hechte band met jouw kind hebben, wie wil dat niet?

De hechting die ontstaat tussen moeder en kind, gedurende de zwangerschap tot twee jaar na de zwangerschap, is heel erg belangrijk voor het gedrag van je kind….

Kennismaken met hypnose

1 sessie €155,- (kan ook online)

Samen gaan we een mooie symbolische reis maken waarbij je een inzicht krijgt voor het probleem waar jij aan wilt werken.

*Wil je meer informatie over hypnose kijk dan op www.hypnoseinsituutnederland.nl

Testimonials

Ik ontving voor het eerst een hypnose sessie. Ik had er geen beeld bij en vond het wel spannend. Het was een online sessie bij Maartje. En het
ging als een trein en ik werd meegenomen door haar krachtige stem en de informatie. Heel helder en duidelijk, je kon er niet omheen. Ik voelde me veilig en vertrouwde erop dat datgene getransformeerd mocht worden wat ik aan kon. Na de sessie merkte ik dat er het een en ander in gang was gezet. Het thema dat ik had ingebracht, zat ook in de verbinding met mijn voorouders. Ik voelde dat dit meer op de achtergrond kwam. Ik kon de volgende dag niet meer bij de angst wat hieraan verbonden was. Het is nog steeds aan het na sudderen en aan het uitwerken, in stapjes en steeds meer loslaten. Grace

Review hypno sessie

“De hand-massage, met de kristallen is een echte aanrader. Ontspannende massage, waarbij de aandacht voor de handen centraal staat. Niet alleen de handen voelen na de massage heerlijk ontspannen aan, maar ook ikzwelf ben helemaal zen. Deze massage wordt door Maartje professioneel, in een fijne, warme ruimte gegeven met op de achtergrond een sfeervol muziekje“

Review hand massage

"Met een warm gevoel kijk ik terug op de hypnose hechtingssessie die ik heb mogen ontvangen van Maartje. Haar rustige, aangename stem en haar
natuurlijke leiding zorgen ervoor dat je haar in vertrouwen kunt volgen.

Het effect naar mijn dochter toe is erg mooi om te ervaren. Ik gun iedereen dit fijne traject bij Maartje. M."

Review hechtinssessie moeder – kind

"Ik zou Maartje aanbevelen, haar echtheid en oprechtheid geven mij vertrouwen in haar zuiverheid. En daarmee geeft ze eigenlijk ook veel vertrouwen in jezelf. Ze vertrouwt op jouw eigen wijsheid en kundigheid. En dat is toch waar de antwoorden vandaan komen. En dat met haar liefdevolle en passievolle begeleiding. Ik heb een hypnose sessie morgen ervaren die me datgene gaf wat nodig was en ze gaf me de ruimte en het vertrouwen daar op mijn manier mee verder te gaan en dat was wat ik op dat moment nodig had. Dankjewel Maartje."
Chantal

Review hypno sessie

Via onderstaand contactformulier kan je alle vragen stellen over de behandelingen en een afspraak maken.

Contact

Praktijk MOON-STONE
Maartje Weideman
Schulenburg 54
4356 GT Oostkapelle


T. 06 42 24 55 69 

E. info@praktijkmoonstone.nl

KvK 75276186
BTW NL001770495B02

Algemene voorwaarden

Privacy policy