Ik doe aan zelfvertrouwen

Sinds een tijdje doe ik aan zelfvertrouwen en ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind om te doen ;). 

Als je veel (zelf)vertrouwen hebt dan kan je zijn wie jij wilt zijn. Want jij gaat er dan voor omdat je weet dat je het kan. 
Je ziet een misstap niet als falen maar juist als een leermoment. Want je creëert jouw leven nou eenmaal met vallen en opstaan.

Met hypnose kan je je vertrouwen weer terugvinden want ooit in jouw leven ben je dit gevoel (gedeeltelijk) kwijtgeraakt, maar weet dat het er nog steeds is. Je hoeft het alleen weer aan te raken en te weten wat er gebeurde waardoor je je nu een stuk onzekerder voelt. Als je dit gevonden hebt dan zal deze gebeurtenis gewoon blijven bestaan, maar het gevoel dat er toen ontstaan is wordt tijdens hypnose weggehaald en verandert in een positief gevoel. Hierdoor zal je merken dat de dingen waar je eerst onzeker over was ineens helemaal niet meer zo eng blijken te zijn.
Je gaat weer uitdagingen aan die je voorheen echt niet gedaan had. Dit komt doordat je nu een stuk zelfverzekerder in je schoenen staat. En weet een beetje spanning is helemaal niet erg want daardoor ben je alleen maar meer gefocust. 

Ben jij het ook zat om onzeker te zijn en wil je je zelfvertrouwen weer terugvinden? Maak dan snel een afspraak en dan gaan we samen op zoek waar jij jouw vertrouwen ‘verloren’ bent en zorgen we ervoor dat je er weer staat!

Foto: @alimaruf.aardevrouw 

#zelfvertrouwen #vertrouweninjezelf #vertrouwen #hypnose#hypnosetherapie #hypnocoaching #geloveninjezelf#houdenvanjezelf #jezelfopnummer1 #ikkanhet

P.s. Deze foto is gemaakt tijdens een sessie waarbij ik mezelf vrouwelijker op de foto wilde hebben. Man wat was ik zenuwachtig voor deze shoot want nu zou ik toch mijn kwetsbaarheid moeten tonen. Maar toch heb ik het gedaan en ik ben er trost op dat ik het heb gedaan. En wat iemand er ook van zegt, het doet me veel minder terwijl ik hier vroeger veel last van zou hebben gehad. Ik ben blij dat ik mijn (zelf)vertrouwen weer gevonden heb want het leven is er een stuk mooier en leuker door geworden!

Testimonials

Ik ontving voor het eerst een hypnose sessie. Ik had er geen beeld bij en vond het wel spannend. Het was een online sessie bij Maartje. En het
ging als een trein en ik werd meegenomen door haar krachtige stem en de informatie. Heel helder en duidelijk, je kon er niet omheen. Ik voelde me veilig en vertrouwde erop dat datgene getransformeerd mocht worden wat ik aan kon. Na de sessie merkte ik dat er het een en ander in gang was gezet. Het thema dat ik had ingebracht, zat ook in de verbinding met mijn voorouders. Ik voelde dat dit meer op de achtergrond kwam. Ik kon de volgende dag niet meer bij de angst wat hieraan verbonden was. Het is nog steeds aan het na sudderen en aan het uitwerken, in stapjes en steeds meer loslaten. Grace

Review hypno sessie

“De hand-massage, met de kristallen is een echte aanrader. Ontspannende massage, waarbij de aandacht voor de handen centraal staat. Niet alleen de handen voelen na de massage heerlijk ontspannen aan, maar ook ikzwelf ben helemaal zen. Deze massage wordt door Maartje professioneel, in een fijne, warme ruimte gegeven met op de achtergrond een sfeervol muziekje“

Review hand massage

"Met een warm gevoel kijk ik terug op de hypnose hechtingssessie die ik heb mogen ontvangen van Maartje. Haar rustige, aangename stem en haar
natuurlijke leiding zorgen ervoor dat je haar in vertrouwen kunt volgen.

Het effect naar mijn dochter toe is erg mooi om te ervaren. Ik gun iedereen dit fijne traject bij Maartje. M."

Review hechtinssessie moeder – kind

"Ik zou Maartje aanbevelen, haar echtheid en oprechtheid geven mij vertrouwen in haar zuiverheid. En daarmee geeft ze eigenlijk ook veel vertrouwen in jezelf. Ze vertrouwt op jouw eigen wijsheid en kundigheid. En dat is toch waar de antwoorden vandaan komen. En dat met haar liefdevolle en passievolle begeleiding. Ik heb een hypnose sessie morgen ervaren die me datgene gaf wat nodig was en ze gaf me de ruimte en het vertrouwen daar op mijn manier mee verder te gaan en dat was wat ik op dat moment nodig had. Dankjewel Maartje."
Chantal

Review hypno sessie

Via onderstaand contactformulier kan je alle vragen stellen over de behandelingen en een afspraak maken.

Contact

Praktijk MOON-STONE
Maartje Weideman
Schulenburg 54
4356 GT Oostkapelle


T. 06 42 24 55 69 

E. info@praktijkmoonstone.nl

KvK 75276186
BTW NL001770495B02

Algemene voorwaarden

Privacy policy