Je hebt altijd een keuze..

En nou hou je gvd op met zeiken en zet je die auto waar ik zeg dat je hem moet zetten!

Ik was 17 jaar en ik zat in de lesauto met de rijinstructeur en ik moest de auto achteruit inparkeren. Super onzeker was ik en zo bang om het verkeerd te doen maar door deze opmerking zette ik de auto in zijn achteruit en stond hij gewoon netjes geparkeerd in het vak. Maar er moest wel eerst half tegen mij geschreeuwd worden, voordat ik het voor mekaar kreeg, voordat dat stemmetje in mijn hoofd stopte met: “Je kan het toch niet!”

En zo was het eigenlijk steeds. In mij zat een stemmetje dat eigenlijk altijd wel aanwezig was om de boel af te zeiken.

Ondertussen was ik druk bezig met bewijzen aan mezelf en dat stemmetje, dat ik het allemaal wel kon. Ondanks dat ik ziek was en geregeld uitviel, haalde ik toch mijn HBO. Maar was dat genoeg, nee natuurlijk niet. Dus ik heb ook nog ‘ff’ de Universiteit gedaan om te bewijzen dat ik dat allemaal heus wel kon.

Maar doordat ik de lat zo hoog legde ging dat stemmetje ook steeds meer tegen mij praten. En werd het steeds drukker in mijn hoofd. Om dit rustig te krijgen ben ik gaan blowen en dat werkte super. Zo goed zelfs dat ik er een aantal jaar aan verslaafd ben geweest, maar een oplossing was het niet.

Ik heb dit heel lang volgehouden maar werd er echt niet gelukkig van. Op mijn 31e ging ik met een vriendin een weekendje weg naar Berlijn en daar heb ik toen besloten dat ik dat stemmetje niet meer de controle over mijn leven gaf maar dat ik voor mezelf zou gaan staan. Doen wat ik leuk vind. Daar hebben we toen samen “de sleutel” van de coffeeshop weggegooid zodat ik daar niet meer naar binnen kon (symbolisch dan want ik kon natuurlijk gewoon een nieuwe halen) en tot op de dag van vandaag heb ik geen joint meer aangeraakt.

Ik besefte daar dat ik voor mezelf mocht gaan kiezen en me helemaal niet hoefde te bewijzen aan al die mensen om me heen. Het was niet van de één op de andere dag verandert maar daar in Berlijn heb ik wel die keuze gemaakt en dat heeft ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta en daar ben ik trots op. En dat gun ik jou ook.

Waar ben jij trots op?

#zelfvertrouwen #hypnose #zelfverzekerd #grenzenstellen#onzeker

Testimonials

Ik ontving voor het eerst een hypnose sessie. Ik had er geen beeld bij en vond het wel spannend. Het was een online sessie bij Maartje. En het
ging als een trein en ik werd meegenomen door haar krachtige stem en de informatie. Heel helder en duidelijk, je kon er niet omheen. Ik voelde me veilig en vertrouwde erop dat datgene getransformeerd mocht worden wat ik aan kon. Na de sessie merkte ik dat er het een en ander in gang was gezet. Het thema dat ik had ingebracht, zat ook in de verbinding met mijn voorouders. Ik voelde dat dit meer op de achtergrond kwam. Ik kon de volgende dag niet meer bij de angst wat hieraan verbonden was. Het is nog steeds aan het na sudderen en aan het uitwerken, in stapjes en steeds meer loslaten. Grace

Review hypno sessie

“De hand-massage, met de kristallen is een echte aanrader. Ontspannende massage, waarbij de aandacht voor de handen centraal staat. Niet alleen de handen voelen na de massage heerlijk ontspannen aan, maar ook ikzwelf ben helemaal zen. Deze massage wordt door Maartje professioneel, in een fijne, warme ruimte gegeven met op de achtergrond een sfeervol muziekje“

Review hand massage

"Met een warm gevoel kijk ik terug op de hypnose hechtingssessie die ik heb mogen ontvangen van Maartje. Haar rustige, aangename stem en haar
natuurlijke leiding zorgen ervoor dat je haar in vertrouwen kunt volgen.

Het effect naar mijn dochter toe is erg mooi om te ervaren. Ik gun iedereen dit fijne traject bij Maartje. M."

Review hechtinssessie moeder – kind

"Ik zou Maartje aanbevelen, haar echtheid en oprechtheid geven mij vertrouwen in haar zuiverheid. En daarmee geeft ze eigenlijk ook veel vertrouwen in jezelf. Ze vertrouwt op jouw eigen wijsheid en kundigheid. En dat is toch waar de antwoorden vandaan komen. En dat met haar liefdevolle en passievolle begeleiding. Ik heb een hypnose sessie morgen ervaren die me datgene gaf wat nodig was en ze gaf me de ruimte en het vertrouwen daar op mijn manier mee verder te gaan en dat was wat ik op dat moment nodig had. Dankjewel Maartje."
Chantal

Review hypno sessie

Via onderstaand contactformulier kan je alle vragen stellen over de behandelingen en een afspraak maken.

Contact

Praktijk MOON-STONE
Maartje Weideman
Schulenburg 54
4356 GT Oostkapelle


T. 06 42 24 55 69 

E. info@praktijkmoonstone.nl

KvK 75276186
BTW NL001770495B02

Algemene voorwaarden

Privacy policy