Jij hebt de keuze hoe jij je voelt

Weet je, steeds weer elke dag opnieuw heb jij de keuze om te kiezen hoe je je voelt.

Gisteravond deed ik mee met een trancesedente volle maanreis bij @. Hierin mochten we ruimte om ons heen creëren, alleen maar ruimte. Dit gaf me zo’n gevoel van vrijheid. Daarna werden we naar het gevoel geluk geleid. Dit was zo fijn om te doen en opeens kwamen daar de woorden: “Ik kies”. Ineens was daar het besef dat ik altijd de keuze heb om iets wel of niet te doen. Dat ik altijd in controle ben hoe ik me voel. Dat ik kies hoe ik wil leven. Dat ik veilig ben in mij

Steeds weer, elke dag opnieuw heb ik die keuze en weet je, dat maakte me op dat moment ontzettend blij en vrij. 

Stel jezelf eens wat vaker de vragen: 

  • Wil ik dit echt?
  • Voelt dit oké voor mij?

En kies dan het antwoord dat jou blij maakt. 

#jehebtaltijdeenkeuze #positief #positiefdenken #geloveninjezelf #houdenvanjezelf #ikkies #hypnose #hypnotherapie

Testimonials

Ik ontving voor het eerst een hypnose sessie. Ik had er geen beeld bij en vond het wel spannend. Het was een online sessie bij Maartje. En het
ging als een trein en ik werd meegenomen door haar krachtige stem en de informatie. Heel helder en duidelijk, je kon er niet omheen. Ik voelde me veilig en vertrouwde erop dat datgene getransformeerd mocht worden wat ik aan kon. Na de sessie merkte ik dat er het een en ander in gang was gezet. Het thema dat ik had ingebracht, zat ook in de verbinding met mijn voorouders. Ik voelde dat dit meer op de achtergrond kwam. Ik kon de volgende dag niet meer bij de angst wat hieraan verbonden was. Het is nog steeds aan het na sudderen en aan het uitwerken, in stapjes en steeds meer loslaten. Grace

Review hypno sessie

“De hand-massage, met de kristallen is een echte aanrader. Ontspannende massage, waarbij de aandacht voor de handen centraal staat. Niet alleen de handen voelen na de massage heerlijk ontspannen aan, maar ook ikzwelf ben helemaal zen. Deze massage wordt door Maartje professioneel, in een fijne, warme ruimte gegeven met op de achtergrond een sfeervol muziekje“

Review hand massage

"Met een warm gevoel kijk ik terug op de hypnose hechtingssessie die ik heb mogen ontvangen van Maartje. Haar rustige, aangename stem en haar
natuurlijke leiding zorgen ervoor dat je haar in vertrouwen kunt volgen.

Het effect naar mijn dochter toe is erg mooi om te ervaren. Ik gun iedereen dit fijne traject bij Maartje. M."

Review hechtinssessie moeder – kind

"Ik zou Maartje aanbevelen, haar echtheid en oprechtheid geven mij vertrouwen in haar zuiverheid. En daarmee geeft ze eigenlijk ook veel vertrouwen in jezelf. Ze vertrouwt op jouw eigen wijsheid en kundigheid. En dat is toch waar de antwoorden vandaan komen. En dat met haar liefdevolle en passievolle begeleiding. Ik heb een hypnose sessie morgen ervaren die me datgene gaf wat nodig was en ze gaf me de ruimte en het vertrouwen daar op mijn manier mee verder te gaan en dat was wat ik op dat moment nodig had. Dankjewel Maartje."
Chantal

Review hypno sessie

Via onderstaand contactformulier kan je alle vragen stellen over de behandelingen en een afspraak maken.

Contact

Praktijk MOON-STONE
Maartje Weideman
Schulenburg 54
4356 GT Oostkapelle


T. 06 42 24 55 69 

E. info@praktijkmoonstone.nl

KvK 75276186
BTW NL001770495B02

Algemene voorwaarden

Privacy policy