Leven in het NU.

Je hoort deze kreet tegenwoordig steeds vaker. Iedereen wordt momenteel teruggeworpen op zichzelf door alles wat er nu in de wereld speelt. Ineens is er tijd en ruimte tot nadenken over jezelf, over je relatie tot de ander, over de wereld, de moeder aarde want er kan niet meer zoveel.

Mijn leven is door het ziek zijn letterlijk tot stilstand gebracht en dus ook ik krijg een enorme les in het leven in het NU. Voordat ik ziek werd MOEST ik ook ontzettend veel van mezelf en was er altijd drukte in mijn hoofd omdat ik bijna nooit stil stond bij het moment. Ik piekerde soms wat af. Nu ik niet anders kan merk ik hoe fijn het is om in het moment te leven en niet te ver vooruit te kijken. Natuurlijk lukt me dit ook niet altijd 😅. Maar wel steeds beter. Ik geniet van de kleine dingen zoals even naar buiten kunnen, de vogels horen zingen, lieve berichtjes van mensen en de hulp en liefde van gezin en vrienden om me heen. Tevens geeft het zoveel rust dat er niks meer moet en in die rust ontstaan ruimte, inzichten, bewustwording van het lichaam en acceptatie.

Leven in het NU. Probeer van dag tot dag te leven. Plan niet te ver voorruit. Zijn er problemen, angsten laat je geest daarin niet de overhand krijgen. Piekeren en bang zijn is zonde van jouw energie. Probeer de problemen in kleinere stukjes te hakken zodat het overzichtelijker wordt. De zaken die je op kan lossen daar ga je mee aan de slag. Waar je verder bijna toch geen invloed op hebt laat je los in vertrouwen dat het goed zal komen.

De volgden meditatie doe ik vaak als ik een heel druk hoof heb:

Meditatie voor meer rust in je hoofd.

Ga zitten of liggen en concentreer je op je ademhaling.

Visualiseer dat er wortels uit je voeten groeien naar de kern van de aarde en veranker de wortels daar. Laat nu via deze wortels groene energie naar boven stromen naar je voeten, benen, heupen, buik, naar je hart.

Ga dan met je gedachten naar je kruin en maak vanuit daar contact met het Universum en laat gouden licht naar beneden stromen via je kruin, door je hoofd, door je nek, schouders naar je hart, armen en handen. Je bent nu verbonden met zowel de aarde als het Universum.

Laat gedachten gewoon opkomen en weer gaan. Focus je nu weer op je ademhaling welke diep en rustig is. Doe dit zo’n 5 minuten (of langer) en laat alle onrust en stress wegvloeien via jouw stuitje (wortelchakra).

Adem dan 3x diep in en uit en open daarna je ogen.

Voor mij werkt deze meditatie altijd goed om weer meer rust in mijn hoofd en lijf te creëren.

Testimonials

Ik ontving voor het eerst een hypnose sessie. Ik had er geen beeld bij en vond het wel spannend. Het was een online sessie bij Maartje. En het
ging als een trein en ik werd meegenomen door haar krachtige stem en de informatie. Heel helder en duidelijk, je kon er niet omheen. Ik voelde me veilig en vertrouwde erop dat datgene getransformeerd mocht worden wat ik aan kon. Na de sessie merkte ik dat er het een en ander in gang was gezet. Het thema dat ik had ingebracht, zat ook in de verbinding met mijn voorouders. Ik voelde dat dit meer op de achtergrond kwam. Ik kon de volgende dag niet meer bij de angst wat hieraan verbonden was. Het is nog steeds aan het na sudderen en aan het uitwerken, in stapjes en steeds meer loslaten. Grace

Review hypno sessie

“De hand-massage, met de kristallen is een echte aanrader. Ontspannende massage, waarbij de aandacht voor de handen centraal staat. Niet alleen de handen voelen na de massage heerlijk ontspannen aan, maar ook ikzwelf ben helemaal zen. Deze massage wordt door Maartje professioneel, in een fijne, warme ruimte gegeven met op de achtergrond een sfeervol muziekje“

Review hand massage

"Met een warm gevoel kijk ik terug op de hypnose hechtingssessie die ik heb mogen ontvangen van Maartje. Haar rustige, aangename stem en haar
natuurlijke leiding zorgen ervoor dat je haar in vertrouwen kunt volgen.

Het effect naar mijn dochter toe is erg mooi om te ervaren. Ik gun iedereen dit fijne traject bij Maartje. M."

Review hechtinssessie moeder – kind

"Ik zou Maartje aanbevelen, haar echtheid en oprechtheid geven mij vertrouwen in haar zuiverheid. En daarmee geeft ze eigenlijk ook veel vertrouwen in jezelf. Ze vertrouwt op jouw eigen wijsheid en kundigheid. En dat is toch waar de antwoorden vandaan komen. En dat met haar liefdevolle en passievolle begeleiding. Ik heb een hypnose sessie morgen ervaren die me datgene gaf wat nodig was en ze gaf me de ruimte en het vertrouwen daar op mijn manier mee verder te gaan en dat was wat ik op dat moment nodig had. Dankjewel Maartje."
Chantal

Review hypno sessie

Via onderstaand contactformulier kan je alle vragen stellen over de behandelingen en een afspraak maken.

Contact

Praktijk MOON-STONE
Maartje Weideman
Schulenburg 54
4356 GT Oostkapelle


T. 06 42 24 55 69 

E. info@praktijkmoonstone.nl

KvK 75276186
BTW NL001770495B02

Algemene voorwaarden

Privacy policy