Ook ik ga vaak genoeg in hypnose

Ook ik ga af en toe in hypnose want we moeten oefenen met mede-cursisten voor de opleiding van het HIN 2.0. Er werd een regressie gedaan en ik kwam uit bij de allereerste keer waar het probleem dat ik had ingebracht, is ontstaan. (Ik vind mezelf best vaak een aansteller… Mooie overtuiging toch ;). Hierdoor vertoon ik bepaald gedrag waar ik nu last van heb).

Het bleek dat het ontstaan is toen ik net geboren was. Mijn geboorte was behoorlijk heftig waardoor mijn moeder en ik meteen naar het ziekenhuis moesten. We werden daar meteen van elkaar gescheiden. Ik werd op zaal gelegd en mijn moeder op een andere verpleegafdeling. Mijn moeder hoorde mij ’s nachts huilen maar kon niet naar mij toe. En toen ze aan de zuster vroeg of zij mij naar haar toe wilde brengen mocht dat niet….

Wat er dan kan ontstaan is een overtuiging bij het pasgeboren kindje, dat kunnen er meerdere zijn, zoals:

  • Er wordt niet van mij gehouden;
  • Ik word niet gehoord;
  • Ik ben het niet waard om naar om te kijken;
  • Ik word niet gezien.

Er ontstaat dus een gevoel dat helemaal niet klopt, want mijn moeder wilde wel heel graag naar mij toe maar dat kon gewoonweg niet. Dit deed haar ook verdriet.

Het mooie van een regressie is dat je dan op dat moment met jouw moeder in contact kan komen en haar kan vertellen hoe dit voor jou voelt en de moeder kan er dan via jou op reageren. Dan wordt vaak duidelijk waarom iets is gegaan zoals het gegaan is.

In mijn geval dat mijn moeder gewoonweg niet naar mij toe kon komen en dat zelf ook heel erg vond. Het begrip van haar voor het gevoel dat ik daardoor had en het feit dat ik er niks aan kon doen, geven ruimte. Daarna kan je je moeder en de kleine jij vergeven voor wat er gebeurd is toen. Dit werkt heel erg helend voor, in dit geval, moeder en kind. Je begrijpt dan waarom je bepaald gedrag vertoont en je zal merken dat er nadien iets in jouw systeem is veranderd. Magisch vind ik dat!

Heel veel problemen ontstaan voor / tijdens of na de zwangerschap en kunnen een heel groot deel van ons leven beïnvloeden. Een hele mooie andere techniek om hier vat op te krijgen is de hechtingstechniek tussen moeder en kind. In mijn volgende post zal ik hierover meer vertellen.

Wil jij ook van bepaald bedrag af wat jou niet meer dient. Voel je welkom! Ik help je hier heel graag bij.

Testimonials

Ik ontving voor het eerst een hypnose sessie. Ik had er geen beeld bij en vond het wel spannend. Het was een online sessie bij Maartje. En het
ging als een trein en ik werd meegenomen door haar krachtige stem en de informatie. Heel helder en duidelijk, je kon er niet omheen. Ik voelde me veilig en vertrouwde erop dat datgene getransformeerd mocht worden wat ik aan kon. Na de sessie merkte ik dat er het een en ander in gang was gezet. Het thema dat ik had ingebracht, zat ook in de verbinding met mijn voorouders. Ik voelde dat dit meer op de achtergrond kwam. Ik kon de volgende dag niet meer bij de angst wat hieraan verbonden was. Het is nog steeds aan het na sudderen en aan het uitwerken, in stapjes en steeds meer loslaten. Grace

Review hypno sessie

“De hand-massage, met de kristallen is een echte aanrader. Ontspannende massage, waarbij de aandacht voor de handen centraal staat. Niet alleen de handen voelen na de massage heerlijk ontspannen aan, maar ook ikzwelf ben helemaal zen. Deze massage wordt door Maartje professioneel, in een fijne, warme ruimte gegeven met op de achtergrond een sfeervol muziekje“

Review hand massage

"Met een warm gevoel kijk ik terug op de hypnose hechtingssessie die ik heb mogen ontvangen van Maartje. Haar rustige, aangename stem en haar
natuurlijke leiding zorgen ervoor dat je haar in vertrouwen kunt volgen.

Het effect naar mijn dochter toe is erg mooi om te ervaren. Ik gun iedereen dit fijne traject bij Maartje. M."

Review hechtinssessie moeder – kind

"Ik zou Maartje aanbevelen, haar echtheid en oprechtheid geven mij vertrouwen in haar zuiverheid. En daarmee geeft ze eigenlijk ook veel vertrouwen in jezelf. Ze vertrouwt op jouw eigen wijsheid en kundigheid. En dat is toch waar de antwoorden vandaan komen. En dat met haar liefdevolle en passievolle begeleiding. Ik heb een hypnose sessie morgen ervaren die me datgene gaf wat nodig was en ze gaf me de ruimte en het vertrouwen daar op mijn manier mee verder te gaan en dat was wat ik op dat moment nodig had. Dankjewel Maartje."
Chantal

Review hypno sessie

Via onderstaand contactformulier kan je alle vragen stellen over de behandelingen en een afspraak maken.

Contact

Praktijk MOON-STONE
Maartje Weideman
Schulenburg 54
4356 GT Oostkapelle


T. 06 42 24 55 69 

E. info@praktijkmoonstone.nl

KvK 75276186
BTW NL001770495B02

Algemene voorwaarden

Privacy policy