Over mij

Ik ben Maartje Weideman (geboren in 1980), moeder van een prachtige zoon en woonachtig in Zeeland. Van nature sta ik voor mensen klaar om zo een helpende hand te kunnen bieden.

Tijdens mijn jeugd heb ik de auto-immuunziekte SLE-nefritis ontwikkeld. Deze aandoening heeft veel emotionele en lichamelijke klachten bij mij veroorzaakt. In de reguliere zorg miste ik de kijk naar de samenhang tussen lichaam en geest. Om deze reden ben ik me gaan verdiepen in de spirituele en holistische geneeswijze en heb meerdere cursussen en therapieën in deze richting gevolgd. Dankzij deze manier van genezen heb ik nu een betere balans en meer rust in mijn leven gevonden. Hierdoor sta ik nu veel positiever en relaxter in het leven. En vertrouw ik weer op mijn eigen kunnen. Dit geef ik graag door aan anderen. Zo werd MOON-STONE geboren.

Na het afronden van mijn Universitaire studie Aquatische Ecologie in Wageningen werkte ik een aantal jaren in de waterhuishouding en ontdekte ik dat dit werk niet mijn ding was. Hierna heb ik een aantal jaren gewerkt als gewichtsconsulente, naar aanleiding van dit werk realiseerde ik me dat mijn passie ligt bij het coachen en behandelen van mensen.

De naam MOON-STONE verwijst naar de Maansteen. Dit kristal heb ik gekocht op een beurs toen ik niet goed in mijn vel zat. De Maansteen heeft mij inzichten verschaft en mij in contact gebracht met de helende werking van kristallen. De Maansteen wil ik hierom eren door mijn praktijk ernaar te vernoemen.

Stenen zijn altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Toen ik jong was zocht ik al naar mooie stenen en nam deze dan mee naar huis. Had toen nog geen idee van de helende krachten die zij bezitten. Maar ze trokken al die tijd al mijn aandacht.

Nu gebruik ik kristallen, samen met mijn eigen energie, in de healing – / coachingssessies om jou te helpen en te ontdekken waar het probleem of het ongemak zit. Tijdens de hand- en of voetmassages zorgen de kristallen, in combinatie met mijn energie, voor diepe ontspanning en rust in lichaam en geest.

Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar een andere manier van coaching en toen kwam hypnose op mijn pad. Deze manier van werken met het Onbewuste vind ik magisch en doe ik met heel veel plezier. Ik verwonder me nog elke dag want er is zoveel dat er onbewust gedaan wordt. En daardoor valt er zoveel winst te halen om op deze manier te werken. De transformaties die mensen maken zijn zo tof om te zien. Het is voor mij een eer dat ik daarbij een stukje mee mag lopen.

Ik zie je graag!

Testimonials

Ik ontving voor het eerst een hypnose sessie. Ik had er geen beeld bij en vond het wel spannend. Het was een online sessie bij Maartje. En het
ging als een trein en ik werd meegenomen door haar krachtige stem en de informatie. Heel helder en duidelijk, je kon er niet omheen. Ik voelde me veilig en vertrouwde erop dat datgene getransformeerd mocht worden wat ik aan kon. Na de sessie merkte ik dat er het een en ander in gang was gezet. Het thema dat ik had ingebracht, zat ook in de verbinding met mijn voorouders. Ik voelde dat dit meer op de achtergrond kwam. Ik kon de volgende dag niet meer bij de angst wat hieraan verbonden was. Het is nog steeds aan het na sudderen en aan het uitwerken, in stapjes en steeds meer loslaten. Grace

Review hypno sessie

“De hand-massage, met de kristallen is een echte aanrader. Ontspannende massage, waarbij de aandacht voor de handen centraal staat. Niet alleen de handen voelen na de massage heerlijk ontspannen aan, maar ook ikzwelf ben helemaal zen. Deze massage wordt door Maartje professioneel, in een fijne, warme ruimte gegeven met op de achtergrond een sfeervol muziekje“

Review hand massage

"Met een warm gevoel kijk ik terug op de hypnose hechtingssessie die ik heb mogen ontvangen van Maartje. Haar rustige, aangename stem en haar
natuurlijke leiding zorgen ervoor dat je haar in vertrouwen kunt volgen.

Het effect naar mijn dochter toe is erg mooi om te ervaren. Ik gun iedereen dit fijne traject bij Maartje. M."

Review hechtinssessie moeder – kind

"Ik zou Maartje aanbevelen, haar echtheid en oprechtheid geven mij vertrouwen in haar zuiverheid. En daarmee geeft ze eigenlijk ook veel vertrouwen in jezelf. Ze vertrouwt op jouw eigen wijsheid en kundigheid. En dat is toch waar de antwoorden vandaan komen. En dat met haar liefdevolle en passievolle begeleiding. Ik heb een hypnose sessie morgen ervaren die me datgene gaf wat nodig was en ze gaf me de ruimte en het vertrouwen daar op mijn manier mee verder te gaan en dat was wat ik op dat moment nodig had. Dankjewel Maartje."
Chantal

Review hypno sessie

Via onderstaand contactformulier kan je alle vragen stellen over de behandelingen en een afspraak maken.

Contact

Praktijk MOON-STONE
Maartje Weideman
Schulenburg 54
4356 GT Oostkapelle


T. 06 42 24 55 69 

E. info@praktijkmoonstone.nl

KvK 75276186
BTW NL001770495B02

Algemene voorwaarden

Privacy policy