Vertrouw op jou

Nieuwe slogan:
Wat een bevalling was dat zeg, nou ja niet letterlijk natuurlijk.
Maar dan eindelijk, eindelijk heb ik dan na heel lang nadenken, denken dat je het hebt
maar dan toch weer niet en dan weer heel veel nadenken een zin bedacht die ik met
mijn praktijk wil uitdragen en dat is tromgeroffel……

 •  VERTROUW OP JOU – 
  Maar wat wil ik dan met deze zin uitdragen vraag je je me misschien af. 
  Eigenlijk is dat heel simpel. Degene in jouw leven die je het meest kan vertrouwen dat
  ben je zelf. Heel vaak zijn we bezig met wat een ander daar nou toch wel niet van zou
  kunnen vinden of klopt het nou wel dat dat je dat zo denkt. Als we daar nou allemaal niet
  zo meer mee bezig waren maar ‘gewoon’ naar onszelf gaan luisteren en daarop
  vertrouwen. Op die eerste ingeving, dat eerste gevoel dat je ervaart zonder al die ruis
  van buitenaf. Dan zal je zien dat je eigenlijk heel veel dingen best wel weet en zo niet
  dan vertrouw je op dat gevoel dat je als eerste voelt. Dan vertrouw je op jou! 
  Ben je het toch een beetje kwijt allemaal, maak dan een vrijblijvende afspraak met
  MOON-STONE. We gaan dan samen kijken op welke manier jij weer kan gaan
  vertrouwen op het mooiste dat je hebt en dat ben jij. 

meerzelfbewustzijn #relax#meerrustinjehoofd #jegoedvoelen #lekkerinjevel #fysiek

mentaal#energetisch #innerlijkkind #innerlijkerust #innerlijkekracht #balans

onlinehypnose #onlinetherapie #onlinesessie #powertoyou#liefdevoorjezelf #zelfliefde

zelfontwikkeling #rustinjehoofd #vertrouwen #vertrouweninjezelf #kristallen

Testimonials

Ik ontving voor het eerst een hypnose sessie. Ik had er geen beeld bij en vond het wel spannend. Het was een online sessie bij Maartje. En het
ging als een trein en ik werd meegenomen door haar krachtige stem en de informatie. Heel helder en duidelijk, je kon er niet omheen. Ik voelde me veilig en vertrouwde erop dat datgene getransformeerd mocht worden wat ik aan kon. Na de sessie merkte ik dat er het een en ander in gang was gezet. Het thema dat ik had ingebracht, zat ook in de verbinding met mijn voorouders. Ik voelde dat dit meer op de achtergrond kwam. Ik kon de volgende dag niet meer bij de angst wat hieraan verbonden was. Het is nog steeds aan het na sudderen en aan het uitwerken, in stapjes en steeds meer loslaten. Grace

Review hypno sessie

“De hand-massage, met de kristallen is een echte aanrader. Ontspannende massage, waarbij de aandacht voor de handen centraal staat. Niet alleen de handen voelen na de massage heerlijk ontspannen aan, maar ook ikzwelf ben helemaal zen. Deze massage wordt door Maartje professioneel, in een fijne, warme ruimte gegeven met op de achtergrond een sfeervol muziekje“

Review hand massage

"Met een warm gevoel kijk ik terug op de hypnose hechtingssessie die ik heb mogen ontvangen van Maartje. Haar rustige, aangename stem en haar
natuurlijke leiding zorgen ervoor dat je haar in vertrouwen kunt volgen.

Het effect naar mijn dochter toe is erg mooi om te ervaren. Ik gun iedereen dit fijne traject bij Maartje. M."

Review hechtinssessie moeder – kind

"Ik zou Maartje aanbevelen, haar echtheid en oprechtheid geven mij vertrouwen in haar zuiverheid. En daarmee geeft ze eigenlijk ook veel vertrouwen in jezelf. Ze vertrouwt op jouw eigen wijsheid en kundigheid. En dat is toch waar de antwoorden vandaan komen. En dat met haar liefdevolle en passievolle begeleiding. Ik heb een hypnose sessie morgen ervaren die me datgene gaf wat nodig was en ze gaf me de ruimte en het vertrouwen daar op mijn manier mee verder te gaan en dat was wat ik op dat moment nodig had. Dankjewel Maartje."
Chantal

Review hypno sessie

Via onderstaand contactformulier kan je alle vragen stellen over de behandelingen en een afspraak maken.

Contact

Praktijk MOON-STONE
Maartje Weideman
Schulenburg 54
4356 GT Oostkapelle


T. 06 42 24 55 69 

E. info@praktijkmoonstone.nl

KvK 75276186
BTW NL001770495B02

Algemene voorwaarden

Privacy policy