Traject ZelfZeker

Vertrouwen in jezelf is goud waard, want met deze skill kan je bergen verzetten, voel je je zeker en hou je van jezelf. Je kan zijn wie jij wilt zijn. Je ziet een misstap niet als falen maar juist als een leermoment, omdat je weet dat je het kan.

Ergens in jouw leven hebben er gebeurtenissen plaatsgevonden welke ervoor gezorgd hebben dat je je nu een stuk onzekerder voelt, meer stress hebt, neerslachtige gevoelens ervaart, angsten hebt of jezelf het gewoon niet waard vindt om gelukkig te zijn.

Tijdens dit traject gaan we samen jouw (zelf)vertrouwen weer terugvinden want dit vertrouwen zit nog ergens in jou verstopt. Je hoeft het alleen maar aan te raken en te transformeren. De gebeurtenis zal namelijk gewoon blijven bestaan, maar het nare gevoel dat jij eraan gekoppeld hebt, zal tijdens de hypnose worden weggehaald en veranderd in een positief gevoel.

Ben je dat oude gevoel zat en wil je je (zelf)vertrouwen weer terugvinden? Weer grip op jouw leven hebben? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar waar jij jouw (zelf)vertrouwen ‘verloren’ bent. En ervoor zorgen dat je weer kan vertrouwen op jouw zelf. Zodat je weer ZelfZeker bent!

Dit traject bestaat uit 3 sessies en deze vinden plaats binnen 6/7 weken.

 • Door middel van de intake maken we het probleem waar jij aan wilt werken duidelijk en daarna volgt er een symbolische reis.
 • Hierop voortbordurend gaan we nu echt de diepte in en het probleem er met wortel en al uittrekken.
 • In de laatste sessie worden de restjes van het probleem opgeruimd.

  Jouw investering €444,- incl. BTW

  Testimonials

  Ik ontving voor het eerst een hypnose sessie. Ik had er geen beeld bij en vond het wel spannend. Het was een online sessie bij Maartje. En het
  ging als een trein en ik werd meegenomen door haar krachtige stem en de informatie. Heel helder en duidelijk, je kon er niet omheen. Ik voelde me veilig en vertrouwde erop dat datgene getransformeerd mocht worden wat ik aan kon. Na de sessie merkte ik dat er het een en ander in gang was gezet. Het thema dat ik had ingebracht, zat ook in de verbinding met mijn voorouders. Ik voelde dat dit meer op de achtergrond kwam. Ik kon de volgende dag niet meer bij de angst wat hieraan verbonden was. Het is nog steeds aan het na sudderen en aan het uitwerken, in stapjes en steeds meer loslaten. Grace

  Review hypno sessie

  “De hand-massage, met de kristallen is een echte aanrader. Ontspannende massage, waarbij de aandacht voor de handen centraal staat. Niet alleen de handen voelen na de massage heerlijk ontspannen aan, maar ook ikzwelf ben helemaal zen. Deze massage wordt door Maartje professioneel, in een fijne, warme ruimte gegeven met op de achtergrond een sfeervol muziekje“

  Review hand massage

  "Met een warm gevoel kijk ik terug op de hypnose hechtingssessie die ik heb mogen ontvangen van Maartje. Haar rustige, aangename stem en haar
  natuurlijke leiding zorgen ervoor dat je haar in vertrouwen kunt volgen.

  Het effect naar mijn dochter toe is erg mooi om te ervaren. Ik gun iedereen dit fijne traject bij Maartje. M."

  Review hechtinssessie moeder – kind

  "Ik zou Maartje aanbevelen, haar echtheid en oprechtheid geven mij vertrouwen in haar zuiverheid. En daarmee geeft ze eigenlijk ook veel vertrouwen in jezelf. Ze vertrouwt op jouw eigen wijsheid en kundigheid. En dat is toch waar de antwoorden vandaan komen. En dat met haar liefdevolle en passievolle begeleiding. Ik heb een hypnose sessie morgen ervaren die me datgene gaf wat nodig was en ze gaf me de ruimte en het vertrouwen daar op mijn manier mee verder te gaan en dat was wat ik op dat moment nodig had. Dankjewel Maartje."
  Chantal

  Review hypno sessie

  Via onderstaand contactformulier kan je alle vragen stellen over de behandelingen en een afspraak maken.

  Contact

  Praktijk MOON-STONE
  Maartje Weideman
  Schulenburg 54
  4356 GT Oostkapelle


  T. 06 42 24 55 69 

  E. info@praktijkmoonstone.nl

  KvK 75276186
  BTW NL001770495B02

  Algemene voorwaarden

  Privacy policy